Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Services_Lighting

English

Services_Lighting Υπηρεσίες __ Εισαγωγή Σχετικά Ανθρ/νοΔ Επαφή Τελείωμα

 

 

     Εσωτερικός Φωτισμός

     Εξωτερικός Φωτισμός

     Φωτισμός Τοπίου

     Αστικός Φωτισμός

     Σχεδίαση Φωτιστικού

     Φυσικός Φωτισμός

     Ανάλυση Σκιάς

     Σχεδίαση Σκίαστρου

     Σχεδίαση Παραθύρου

 

Στο τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) εμείς ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ πραγματικά για τον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό· στη χρήση και του τεχνητού (δηλ. ηλεκτρικού) και του φυσικού φωτός!  Αλλά ενδιαφερόμαστε επίσης για τη Σκοτεινότητα, αυτό έτσι ώστε να δημιουργηθεί αντίθεση (συνεπώς εκτίμηση του φωτός) καθώς και για να αποφευχθεί η φωτορύπανση.

Ο σωστά μελετημένος Φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, διάθεση και συναισθήματα.  Μπορεί να ενισχύσει και να τονίσει την αρχιτεκτονική ενός χώρου (και το περιεχόμενό του) ή μίας κατασκευής κατά τη διάρκεια της ημέρας ή στο σκοτάδι.  Μπορεί να τους δώσει ένα επιπρόσθετο νόημα ή να μεταφέρει ένα μήνυμα.  Εκτός της αισθητικής, το φως μπορεί επίσης να συνεισφέρει πάρα πολύ στην αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα διαδικασιών και ανθρώπων μέσα σε ένα κτίριο καθώς επίσης στην υγεία και ευεξία των χρηστών ή κατοίκων του.  Περιττό να αναφερθεί τέλος η συνεισφορά του σωστού Φωτισμού στην Αειφορία με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Είτε πρόκειται για μία κατοικία, γραφείο, ξενοδοχείο, εκπαιδευτήριο, εμπορικό ή βιομηχανικό κτιριακό έργο, ένα μουσείο ή γκαλερί, μία εγκατάσταση τέχνης ή ένας εκθεσιακός χώρος, καθώς επίσης μία μνημειακή κατασκευή, ένα τοπίο ή ένας αστικός χώρος ή γενικός σχεδιασμός πόλης, το τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) θα είναι περισσότερο από ευτυχές να του ανατεθεί να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Διαγωνισμός Πιστοποίηση Φωτισμός Αειφορία Μηχανίκευση Αρχιτεκτονική

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|