Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Services_Competition

English

Services_Competition Υπηρεσίες __ Εισαγωγή Σχετικά Ανθρ/νοΔ Επαφή Τελείωμα

 

 

Αυτό είναι το είδος μίας δραστηριότητας πρόκληση με το οποίο είμαστε βαθιά ερωτευμένοι· η συμμετοχή σε μελετητικούς/σχεδιαστικούς διαγωνισμούς!

Είτε πρόκειται για ένα κτίριο, μία γέφυρα, πεζογέφυρα ή άλλη κατασκευή, είτε αναφέρεται σε μία προσωρινή ή μόνιμη εγκατάσταση ή σε ένα αντικείμενο, στη χρήση παραδοσιακών ή/και καινοτόμων υλικών, στην εξοικονόμηση ενέργειας ή σε μία κεντρική ιδέα φωτισμού, είμαστε πάντα πρόθυμοι να ενώσουμε δυνάμεις με Αρχιτέκτονες και/ή Μηχανικούς ή άλλες μελετητικές ομάδες και να το κυνηγήσουμε.

Η είσοδος σε διαγωνισμούς είναι η απόλυτη δημιουργική εργασία για εμάς και στο τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) θα θέλαμε πάρα πολύ να ακούσουμε από εσάς σχετικά με αυτό.  Δεν είναι το βραβείο που αναζητάμε αλλά είναι η διαδικασία ολόκληρης της σχεδιαστικής εξερεύνησης και σκέψης!

Αναπόφεκτα μία ειδική e-mail διεύθυνση έχει δημιουργηθεί για Διαγωνισμούς μόνο, οπότε παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη όταν γράφετε σε εμάς για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά μας.  Για να διαφυλάξουμε την ιδιωτικότητά σας και άλλα ευαίσθητα στοιχεία, το e-mail σας θα προωθηθεί και παραδοθεί αυτόματα στο Διευθυντή μας μόνο!

   competition@chq-db.com

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για όλα τα έργα σχετικά με Αεροπορία, οπότε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε μαζί μας σχετικά με το μελετητικό/σχεδιαστικό διαγωνισμό που σκέφτεστε να μπείτε π.χ. για έναν πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, ένα υπόστεγο αεροσκαφών, ένα σταθμό, μία κεραία, άλλες εγκαταστάσεις αεροδρομίου ή ακόμα και για ένα ολόκληρο νέο (μικρό) αεροδρόμιο.

Διαγωνισμός Πιστοποίηση Φωτισμός Αειφορία Μηχανίκευση Αρχιτεκτονική

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|