Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Intro_Thanks_Note

English

Intro_Thanks_Note Εισαγωγή __ Υπηρεσίες Σχετικά Ανθρ/νοΔ Επαφή Τελείωμα

 

 

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας προς το τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) καθώς και που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας.

Είμαστε ένα νέο, φιλόδοξο και παθιασμένο γραφείο Διαχείρισης Μελέτης & Κατασκευής το οποίο προσφέρει στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα από ποικίλες και υψηλής ποιότητας (και ακεραιότητας) υπηρεσίες για το δομημένο περιβάλλον, σκεφτόμενοι πάντα μεθοδικά και "έκτος της πεπατημένης".

Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε με ντόπιους και με ξένους πελάτες οι οποίοι είναι ενσυνείδητοι περιβαλλοντικά και επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.  Αλλά προσφέρουμε επίσης τις Πιστοποίηση "Πράσινου" Κτιρίου* υπηρεσίες μας σε πελάτες διεθνώς (κυρίως σε Ευρώπη και τον Κόλπο) που θαυμάζουν και εκτιμάνε το μελετητικό γραφείο μας.

Η προσέγγιση μας είναι πραγματικά ολιστική, αποσκοπώντας να λάβει υπόψη από το ξεκίνημα όλες τις απόψεις και μία πληθώρα παραμέτρων για το θέμα που καλούμαστε να επιλύσουμε· για τον κύκλο ζωής του κτιρίου και εστιάζοντας πάντα στον άνθρωπο!

Αυτό αναφέρεται σε μία Το-Κτίριο-ως-Ολότητα προσέγγιση (βασισμένη στην ατζέντα της Αειφορίας) και έναν Ολοκληρωμένο Σχεδιασμό, όπου και τα κύρια ενδιαφερόμενα μέρη και μία πολυεπιστημονική ομάδα σχεδιασμού δουλεύουν από το μηδέν αρχή στενά μαζί με ένα συμμετοχικό και διεπιστημονικό τρόπο αντί του παραδοσιακού γραμμικού ή ακόμα και παράλληλου αλλά απομονωμένου τρόπου.

Αλλά δεν κάνουμε μόνο τη μελέτη.  Εμείς αναλαμβάνουμε επίσης να κατασκευάσουμε και παραδώσουμε ό,τι σχεδιάζουμε, αυτό μεταφέροντας σε εμάς τη χαρά και κυρίως την πλήρη ευθύνη για το αποτέλεσμα της μελέτης μας, προσφέροντας έτσι καθόλου δικαιολογίες σε εσάς για μία κακή επίδοση.

Ενωποιημένος Σχεδιασμός + Κατασκευή (Unified Design + Construction) είναι ένας όρος που μας αρέσει να χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τη διαδικασία παράδωσης του έργου με τον τρόπο που εμείς τη βλέπουμε.  Φέρνοντας μαζί κάτω από μία μόνη "ομπρέλα" όλους τους επιστημονικούς κλάδους σχεδιασμού (ένας ολιστικός σχεδιασμός) καθώς και όλες τις προκλήσεις του στοιχείου κατασκευής του έργου.

Ενορχηστρωτές Ευχαριστήριο

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|

*Δε μας αρέσει αρκετά η χρήση της λέξης "Πράσινος" καθώς και εκείνη η τάση για μία εκτεταμένη χρησιμοποίηση του πράσινου χρώματος, όντας και τα δύο εμπορικές στρατηγικές και ένα εργαλείο του μάρκετινγκ που αντιπαθούμε!  Ωστόσο, έχοντας το "Πράσινος" γίνει αρκετά γνωστό ήδη στο κοινό, έπρεπε να κάνουμε μία περιορισμένη χρήση της λέξης στον ιστότοπό μας για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά το σχεδιαστικό μας προσανατολισμό και προθέσεις.