Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Intro_Conductors

English

Intro_Conductors Εισαγωγή __ Υπηρεσίες Σχετικά Ανθρ/νοΔ Επαφή Τελείωμα

 

 

Η Διαχείριση Μελέτης & Κατασκευής είναι στην καρδιά αυτού που αγαπάμε να κάνουμε.  Δημιουργούμε τη μελετητική ομάδα και εκπροσωπούμε εσάς, τον πελάτη, σε αυτή την ομάδα· στη συνέχεια αναφερούμε πίσω σε εσάς.  Θα συντονίσουμε για εσάς και φροντίσουμε ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού, διασφαλίζοντας μία απρόσκοπτη επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της μελετητικής ομάδας.  Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε να εφαρμόσουμε με ακρίβεια τη σχεδιαστική λύση, την υλοποιούμε και φροντίζουμε όλες τις κατασκευαστικές δραστηριότητες, διασφαλίζοντας ότι η απαιτούμενη προσοχή στη λεπτομέρεια δίνεται αληθινά από τους υπερεργολάβους.  Κανένας συμβιβασμός δε γίνεται στη μελέτη ωστόσο για χάρη της κατασκευής!

Η αισθητική, η λειτουργικότητα, τα υλικά, η ποιότητα κατασκευής, οι επιδόσεις, το περιβάλλον, η ασφάλεια, ο χρόνος, το κόστος... είναι μερικές από τις παραμέτρους σε ένα έργο, και είναι όλες τους ένα ενιαίο πράγμα καθώς όλες αλληλοσχετίζονται μεταξύ τους για την επιτυχία του έργου.

Ή μπορούμε να ενεργήσουμε ως τον εξωτερικό σας (και ανεξάρτητο) σύμβουλο για ένα έργο που εσείς πρόκειται να αρχίσετε ή εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει, με το να εκφράσουμε τη δική μας άποψη και να κάνουμε καλοπροαίρετες προτάσεις και σχόλια για τη δουλεία που παράγεται από τη μελετητική σας ομάδα.

Όλα ξεκινάνε με το να γνωρίσουμε εσάς, τον πελάτη, και να καταλάβουμε τις οι ανάγκες σας και ποιοι είναι οι στόχοι που επιθυμείτε να επιτύχετε!  Αυτό είναι θεμελιώεδες καθώς οι σχεδιαστικές λύσεις πρέπει να προσαρμόζονται στον τελικό χρήστη.

Ανάλογα με το έργο, έχουμε έπειτα τη γνώση και την εμπειρογνωμοσύνη (εσωτερικά και/ή μέσω κάποιον έξοχων ανθρώπων & επαγγελματιών με τους οποίους δουλεύουμε τοπικά και διεθνώς μαζί) να παραδώσουμε ποιοτικές σχεδιαστικές λύσεις που ικανοποιούν τις προσδοκίες σας, καθώς και να τις υλοποιήσουμε για εσάς.

Βλέπουμε τη δημιουργία ενός έργου σαν ένα κομμάτι μουσικής.  Όχι μόνο θα πρέπει να έχει συνθεθεί δημιουργικά, θα πρέπει επίσης να εκτελεστεί όμορφα από την ορχήστρα.  Η συν-εργασία με τον Αρχιτέκτονα και η "ενορχήστρωση" της υπόλοιπης μελετητικής & κατασκευαστικής ομάδας είναι αυτό που πραγματικά αγαπάμε να κάνουμε, ενώ επιδρούμε στο σχεδιασμό όπου και αν μπορούμε!

Βάζουμε Αγάπη σε αυτό που κάνουμε!  Το να βλέπουμε τη δουλειά μας όχι εμπορικά (παρά την .com κατάληξη παραπάνω) ή σαν ένα μέσο για να βγάλουμε τα προς το ζην, αλλά ως μία ευχάριστη περιπέτεια την οποία πάρα πολύ απολαμβάνουμε να ζήσουμε και να γίνουμε μέρος της, είναι θεμελιώδες για εμάς.

Ενορχηστρωτές Ευχαριστήριο

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|