Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

HumanR_Everyone

English

HumanR_Everyone Ανθρ/νοΔ __ Εισαγωγή Υπηρεσίες Σχετικά Επαφή Τελείωμα

 

 

Στο τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) θα είναι χαρά μας να εξετάσουμε την περίπτωση να δουλέψουμε μαζί και να συμπεριλάβουμε στην ομάδα οποιοδήποτε πρόσωπο με την κλίση, τις δεξιότητες ή ένα αληθινό ενδιαφέρον προς ορισμένα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού για το δομημένο περιβάλλον!

Απλά για να αναφέρουμε μερικά, αυτά μπορεί να σχετίζονται π.χ. με την κατασκευή μίας μακέτας και με χειροτεχνία, με γραφικά, κινούμενα σχέδια ή επεξεργασία εικόνας και απόδοση με υπολογιστή, καθώς και με τη δημιουργία φωτογραφίας και βίντεο, με σκίτσο και ζωγραφική ή ακόμα και με διακόσμηση και κηπουρική.

Δε χρειάζεται να έχετε κάποιο ακαδημαϊκό πτυχίο ή πιστοποιητικό εκπαίδευσης σχετικό με το δομημένο περιβάλλον.  Δε χρειάζεται καθόλου ούτε καν να έχετε κάποιο πτυχίο ή πιστοιποιητικό.  Θα μπορούσε απλά είναι το χόμπι σας, μία δραστηριότητα ή δεξιότητες ή κάτι άλλο που έχετε αυτοδιδαχθεί.  Εφόσον είστε καλοί σε αυτό θα μπορούσατε να γίνετε μέλος της ομάδας.

Ή θα μπορούσατε μόνο να είστε ένα σπάνιο άτομο με ζωηρό ενδιαφέρον για το δομημένο περιβάλλον, το οποίο διαβάζει πολύ και του αρέσει να περιηγείται μέσα από το διαδίκτυο και περιοδικά σχετικά π.χ. με την Αρχιτεκτονική και τις Κατασκευές, την Τεχνολογία, το Περιβάλλον.  Ίσως να είστε χρήσιμος στην ομάδα μας σε συνεδρίες καταιγισμού ιδεέων (brainstorming) για παράδειγμα, οπότε ελάτε σε επαφή.

Ειδικά για συνεδρίες καταιγισμού ιδεών, οι άνθρωποι χωρίς κάποιο ακαδημαϊκο υπόβαθρο συχνά τείνουν να έχουν μερικές πολύ δημιουργικές ιδέες!  Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να είναι είτε άμεσα εφαρμόσιμες είτε να γεννήσουν άλλες ιδέες που ίσως να είναι εφαρμόσιμες στο έργο – ή σε ένα άλλο έργο.

Προφανώς, εκτός της πληρωμής που θα λάβετε, το όνομα και η συνεισφορά σας πρόκειται φυσικά να σημειωθούν και αναγνωριστούν στο έργο.  Καμία αμφιβολία για αυτό!

Οπότε παρακαλούμε αισθανθείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, γράφοντας μία άτυπη Συνοδευτική Επιστολή (κατά προτίμηση ως συνημμένο αρχείο) για τον εαυτό σας, τί σας αρέσει, ποια είναι τα ενδιαφέροντα και δεξιότητές σας, επισυνάψτε επίσης ένα βασικό Βιογραφικό Σημείωμα και δείγματα της δουλειάς σας αν έχετε και στείλτε τα στην ακόλουθη διεύθυνση.

   humanr@chq-db.com

Όλα τα e-mail θα λάβουν απαντηση μέσα σε μία ή δύο ημέρες, βεβαιώνοντας λήψη του υλικού που μας στείλατε.  Έπειτα θα το αξιολογήσουμε και θα επανέλθουμε σε εσάς με μία απάντηση άμεσα· απλά επιτρέψτε μας μερικές ημέρες για αυτό.  Πιθανώς θα ζητήσουμε επίσης από εσάς να συναντηθούμε προσωπικα για μία φιλική συνομιλία.

Καθένας Επαγγελματίες Ασκούμενοι Κενές Θέσεις

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|