Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Extro_Website

English

Extro_Website Τελείωμα __ Εισαγωγή Υπηρεσίες Σχετικά Επαφή Ανθρ/νοΔ

 

 

Αυτό είναι ένα γρήγορο σημείωμα απλά για να τονίσει ότι ο ιστότοπός μας έχει δημιουργηθεί εσωτερικά, από το τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) ολομόναχα, από το μηδέν.  Ήταν μία πολύ πρώτη προσπάθεια στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων και πραγματικά την απολαύσαμε όντας μία ευχάριστη και πολύ δημιουργική εργασία, αν και μία αρκετά χρονοβόρα.

Η κεντρική ιδέα κλειδί πίσω από το σχεδιασμό του ιστότοπού μας (εκτός της αισθητικής & λειτουργικότητας) είναι η Αντίθεση, των χρωμάτων, δηλαδή η αντίθεση του φωτός, η οποία οδηγεί στην αύξηση της οπτικής οξύτητας των αναγνωστών και στον αιχμαλωτισμό της προσοχής τους στην πληροφορία που παρουσιάζεται.

Ελπίζουμε να βρείτε τη δομή & διάταξή του λειτουργική και το περιεχόμενό του ενημερωτικό για εσάς.

Για όποιες σχετικές προτάσεις ή σχόλια που ίσως να έχετε και για όποια λάθη γραμματικής ή συντακτικού παρατηρήσετε στον ιστότοπο, παρακαλούμε ξοδέψτε ένα ή δύο λεπτά και γράψτε μας ένα e-mail.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμβολή σας στο να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας και να κάνουμε αυτόν τον ιστότοπο καλύτερο!

   website@chq-db.com

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κάποια (ή μάλλον αρκετά) θέματα με τη σωστή απόδοση και έκφραση στα Ελληνικά του περιεχομένου των ιστοσελίδων μας.  Αυτό οφείλεται στο ότι το περιεχόμενο κείμενο γράφτηκε πρώτα στα Αγγλικά και κατόπιν μεταφράστηκε, όντας πιο εύκολο και γρήγορο για εμάς, αν και αυτό αποτελεί μία κακή δικαιολογία.  Ευελπιστούμε ότι σύντομα ο ιστότοπος θα ενημερωθεί και όλα αυτά τα σημεία άκομψης χρήσης της γλώσσας θα διορθωθούν!  Επίσης είναι πρόθεσή μας να προσθέσουμε στο κοντινό μέλλον εικόνες και φωτογραφίες, ώστε οι ιστοσελίδες μας να γίνουν οπτικά περισσότερο ενδιαφέρουσες και ο όγκος του κειμένου λιγότερο κουραστικός στον αναγνώστη.  Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο τώρα δουλεύουμε και σύντομα θα εφαρμοστεί.

Σύνδεσμοι Ιστότοπος B-612

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|