Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

Contact_Location

English

Contact_Location Επαφή __ Εισαγωγή Υπηρεσίες Σχετικά Ανθρ/νοΔ Τελείωμα

 

 

Το γραφείο μας είναι πολύ βολικά τοποθετημένο πλησίον στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στην ιστορική συνοικία της Χαλέπας, μόλις 2 λεπτά περπάτημα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Κρήτης το οποίο στεγάζεται στο κοντινό παλιό κτίριο της πρώην Γαλλικής Σχολής.

Το γραφείο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του επίσης κοντινά Ξενοδοχείου Χαλέπα, το οποίο είναι επί της Ελ. Βενιζέλου όπως και το κτίριο της πρών Γαλλικής Σχολής.  Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κτίρια υπάχει μία διασταύρωση Τ σχηματίσμένη από ένα μικρό δρόμο (ονομαζόμενος Αυστραλών Μαχητών) που οδηγεί προς την μπροστινή (δηλαδή τη βόρεια) πλευρά του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων.

Αυτό είναι ένα ογκώδες και επί του παρόντος υπό κατασκευή κτίριο μίας ιδιαίτερης Αρχιτεκτονικής το οποίο αναμένεται να γίνει ένα νέο ορόσημο για την πόλη.  Το γραφείο βρίσκεται μόλις απέναντι από τη βόρεια πρόσοψη του μουσείου, στο ισόγειο ενός κτιρίου με αριθμό δρόμου 6.

Υπάρχει επίσης μία στάση λεωφορείου (κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης) κοντινά, μόλις απέναντι από το Ξενοδοχείο Χαλέπα το οποίο είναι μόνο 2 λεπτά περπάτημα από το γραφείο μας.  Αλλά ακόμα και με τα πόδια δε θα είναι θέμα για κάποιον να περπατήσει, καθώς το κέντρο της πόλης είναι περίπου 20 με 30 λεπτά μακριά κατά μήκος μίας όμορφής (και επίπεδης) διαδρομής πλησίον του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ζητήσετε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να φτάσετε στο γραφείο μας!

 

 

 

 

 

 

           

 

             CHQ design & build

             Αυστραλών Μαχητών 6

             73133 Χανιά

             ΚΡΗΤΗ

             Δείτε Μεγαλύτερο Χάρτη

Ανταπόκριση Τοποθεσία

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|

Loading...
Λόγω αναδιάρθρωσης του γραφείου μετακινού-μαστε σε άλλες εγκαταστάσεις, επομένως, από τέλη Ιουλίου 2013 η φυσική αυτή διεύθυνση δε θα είναι πλέον σε ισχύ.  Οι γραμμές Τηλεφώνου &  Fax μπορεί επίσης να επηρεαστούν.