Πνευματική Ιδιοκτησία © 2011–2015  |  CHQ design & build

Webmaster Επαφή

τεχνικό γραφείο Χανίων

CHQ design & build

core

holistic

quality

Welcome_to...

Από το 2015 δεν επιχειρούμε ως CHQ design & build άλλο πια...  Αυτή είναι μία ιστοσελίδα αρχείο!

About_History_&_Vision

English

About_History_&_Vision Σχετικά __ Εισαγωγή Υπηρεσίες Ανθρ/νοΔ Επαφή Τελείωμα

 

 

Το τεχνικό γραφείο Χανίων (CHQ design & build) είναι μία Ατομική Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013, στις 02 Μαΐου ως το αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης και μετακίνησης σε άλλες νέες εγκαταστάσεις της αρχικής Ατομικής Επιχείρησης μελετητικό γραφείο Χανίων (CHQ design bureau) η οποία είχε ιδρυθεί το 2011, στις 11 Ιανουαρίου.  Η γενέτειρα είναι τα Χανιά, μία γραφική πόλη στη βορειοδυτική ακτή της νήσου Κρήτη στη Μεσόγειο θάλασσα.

Ιδρυτής του γραφείου είναι ένας νέος φυσικός και μηχανικός με έντονο ενδιαφέρον για το δομημένο περιβάλλον, ο οποίος από τα εφηβικά του ακόμα χρόνια ενδιαφέρεται για την κατανόηση τού πώς τα πράγματα γύρω του δουλεύουν, την επίλυση προβλημάτων, τη χειροτεχνία, την εκμάθηση από πειραματισμό και την επινόηση νέων πραγμάτων.

Σταδιακά αυτό οδήγησε στο συναρπαστικό κόσμο της Αρχιτεκτονικής, όντας τώρα ένας προπτυχιακός φοιτητής (μερικής φοίτησης) στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Κρήτης.  Για εκείνους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τη διαδρομή του, μία γρήγορη ανασκόπηση μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

 

 

 

Το όραμα του τεχνικού γραφείου Χανίων (CHQ design & build) είναι να αναπτυχθεί και γίνει μία ημέρα ένα πολύ αξιοσέβαστο γραφείο Αρχιτεκτονικής, το οποίο θα προσφέρει τις δικές του (εσωτερικές) υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και θα περικλείει από φύσης όλους τους άλλους επιστημονικούς κλάδους, αλλά επίσης θα κατασκευάζει τα έργα που καλείται να μελετήσει.

Έτσι ώστε αυτό που παίρνει ο πελάτης να είναι ακριβώς αυτό για το οποίο σχεδιάσαμε!  Καμία κατηγορία ή ευτελή δικαιολογία ανάμεσα στη μελετητική και την κατασκευαστική πλευρά.  Με αυτό τον τρόπο το έργο παραδίδεται γρηγορότερα, φτηνότερα και κυρίως με την αληθινή ποιότητα της μελέτης μας.  Επιπλέον, από την κατασκευή των έργων μας εμείς γινόμαστε καλύτεροι μελετητές.

Φιλοσοφία Ιστορία & Όραμα Ακεραιότητα Αξίες Όνομα

  αρχική

ιστοχάρτης

επικοινωνία

|

|

    TERMINATED
      24.09.2015